Karate

Campionatului Mondial de Karate Traditional Fudokan,3-5 noiembrie Cluj-Napoca PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 19:29

                karate-600x330

   In perioada 3-5 noiembrie 2017 Clujul este gazda Campionatului Mondial de Karate Traditional Fudokan, competitie desfasurata in Sala Polivalenta, cu sprijinul si sub egida Ministerului Tineretului si Sportului si organizata de Federatia Romana de Karate Traditional in colaborare cu Asociația Județeană de Karate Tradițional Cluj, Asociaţia Clubul Sportiv Fortuna Cluj, Hampton by Hilton Cluj-Napoca, cu sustinerea Primăriei şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi al Consiliului Judeţean Cluj.

   La acest eveniment si-au anuntat participarea peste 2000 de competitori din 52 de tari care se vor lupta pentru cele 900 de medalii puse in joc de catre organizatori pentru cele 4 categorii de copii, cadeti, juniori, tineret si seniori (feminin si masculin).

 

 

Avand in vedere numarul participantilor, consideram ca este unul dintre cele mai mari evenimente sportive gazduite de Romania in anul 2017.

Delegatia Romaniei este compusa din peste 400 de participanti (320 de participanti la categoriile de copii, 103 la cadeti, junior, tineret si seniori), avand dreptul de a inscrie un numar dublu de sportivi in comparatie cu celelalte tari, in calitate de tara organizatoare.

Romania isi propune sa mentina locul 1 pe natiuni obtinut la editia precedenta a Campionatului Mondial desfasurata in anul 2015 la Belgrad.

Pe perioada concursului din Sala Polivalenta competitia se va desfasura pe 12 suprafete de concurs, totalizand un numar de 480 de lupte, castigatorii medaliei de aur trabuind sa fie invingatori in 32 de confruntari.

La deschiderea oficiala a competitiei vor fi prezente oficialitati din partea Ministerului Tineretului si Sportului, a Primăriei Cluj Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, a Consiliului Judeţean Cluj. Festivitatea de deschidere va cuprinde discursuri ale oficialitatilor prezente, momente artistice traditionale romanesti, demonstratii de arte martiale si premieri ale sportivilor medaliati.

** MTS

 
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Campionatului Mondial de Karate Traditional Fudokan,3-5 noiembrie Cluj-Napoca