Karate

“ROMANIAN KYOKUSHIN UNION”. PDF Imprimare Email
Duminică, 11 Decembrie 2016 20:42

    MOMENT ISTORIC  IN  KARATE-UL  KYOKUSHIN  DIN  ROMANIA !

             kyok

 

   Astazi, 11 decembrie 2016, la sediul Fundatiei Pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, a avut loc semnarea Protocolului de constituire a Uniunii Federatiilor de Karate Kyokushin din Romania – “ROMANIAN KYOKUSHIN UNION”.
   Cele trei federatii semnatare ale acestui Protocol sunt: Federatia de Kyokushinkai Traditional din Romania, Federatia Kyokushin – KWF si Federatia de Karate Kyokushin.
Semnarea acestui Protocol este un eveniment unic in istoria karate-ului kyokushin din Romania;
Optiunea pe care cele trei federatii de kyokushin au luat-o privind viitorul karate-ului kyokushin, este foarte clara si este prima de acest gen din Romania;

 


   Forta pe care o reprezinta aceasta uniune este una demna de luat in seama daca luam in considerare ca aceasta are in componenta: aproximativ 1300 de sportivi, 24 de cluburi oficiale din 14 judete reprezentand toate regiunile istorice ale tarii: Muntenia, Dobrogea, Ardealul si Moldova, 95 de instructori si antrenori, 71 de centuri negre in karate kyokushin, 38 arbitri internationali si 59 de arbitri nationali!
  Important de stiut este faptul ca toate cele trei federatii sunt private, se autoadministreaza si autofinanteaza fara a primi fonduri de la stat. Scopul acestui protocol este acela de a crea un parteneriat solid intre federațiile de karate kyokushin semnatare in vederea fuzionării ulterioare a acestora într-o singura federație care sa aibă ca ramura de sport comuna – KARATE KYOKUSHIN.

 

**  Gruia Docan

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri “ROMANIAN KYOKUSHIN UNION”.