Karate

Naţionalele Şcolare de Karate la Oradea - Pagina 2 PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 10:43
Index articol
Naţionalele Şcolare de Karate la Oradea
Pagina 2
Toate paginile

Competiţia l-a avut ca arbitru şef pe prof. Lipan Zoltan, vicepreşedintele secţiunii arbitraj din cadrul Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar-MECTS, respectiv supervizor

pe Domnul Kecskés Ferenc internaţional de karate din Ungaria, la start s-au aliniat 293 de sportivi proveniţi de la 18 cluburi din întreaga ţară.

 

 

Echipa de karate a clubului gazdă, antrenată de prof. Vaida Ioan - 7 Dan Karate - şi instructor Vaida Elena - 3 Dan Karate -, a aliniat la start 49 de sportivi, care au cucerit o salbă de 41 de medalii din care 15 medalii de aur, 12 medalii de argint şi 14 medalii de bronz.

 

-În clasamentul general pe cluburi , pe Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS):

 

1.Palatul Copiilor si Elevilor Resita-420 de puncte

2.Palatul Copiilor-Shogunul Oradea-415 de puncte

3.Clubul Copiilor si Elevilor-Sector 5 Bucureşti-95 de puncte

4. Clubul Copiilor si Elevilor-Şimleul Silvaniei-90 de puncte

 

-In clasamentul general pe cluburi, pe Federaţiile de Karate şi Arte Marţiale:

 

1. C.S.Shotokan ,, Karate Salonta’’-260 de puncte

2. Clubul Sportiv ,, Crişul Negru’’ Ştei -255 de puncte

3. Clubul Sportiv ,, Samuraiul ’’Satu Mare -195 de puncte

3. Clubul Sportiv ,, KARATE DO B.F.K.S.’’ Carei-195 de puncte

 

În paralel cu aceste întreceri, de joi şi până sâmbătă s-a desfăşurat la Oradea şi Cursul Naţional de Perfecţionare pentru arbitri în Karate-Do condus de Domnul Kecskés Ferenc arbitru internaţional de karate din Ungaria, prin intermediul Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar (CNKDASP) din Cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

 

La acesta s-au înscris 31 de candidaţi, obţinând acreditarea de arbitraj pe anul 2012 în cadrul "CNKDASP". De menţionat este faptul că participanţii la acest curs de perfecţionare au avut trei testări majore: teorie, scris şi o proba practică în cadrul Campionatului Naţional Şcolar de Karate şi Discipline Asociate.

Sponsorii si sustinatorii Campionatului sunt: Oradea Shopping City, Electro Proiect Oradea, s.c.Valentzino.srl Oradea, SC Euromaidec Touring SRL.,Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului  prin Palatul Copiilor si Elevilor Oradea, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Bihor, Comisia Naţională de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar  respectiv Clubul Sportiv Shogunul Oradea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, Directia de Sănatate Publică Bihor, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, Poliţia Locală Oradea.



 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Rezultate Naţionalele Şcolare de Karate la Oradea - Pagina 2