Karate

Primul Congres International de Pilates din Romania PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Iulie 2011 15:29
Index articol
Primul Congres International de Pilates din Romania
Pagina 2
Toate paginile
   

  Pentru prima data in Romania si in regiunea europeana apropiata acesteia va avea loc Congresul International de Pilates, organizat de TonusPlus, cel mai performant studio Pilates din Romania.

   Intre 21-23 Octombrie 2011 Congresul va reuni 8 instructori de top din lume (S.U.A., Portugalia, Spania, Croatia, Ungaria si Romania) si se adreseaza unei vaste categorii de participanti precum instructori de fitness, kinetoterapeuti, antreprenori de sport si iubitori ai vietii sanatoase.

 

Acceseaza http://www.pilates-convention.com si rezerva un loc la cel mai mare eveniment dedicat fitness din toamna 2011 in Europa de Est.

Practică pilates cu 8 instructori de top

Opt instructori certificati din S.U.A., Croatia, Ungaria, Spania, Portugalia si România vor avea grijă ca pe parcursul celor trei zile de congres fiecare participant să aibă parte de cea mai bună pregatire, exercitii si tehnici valoroase de intretinere corporală.

                           

  Evenimetul e structurat astfel încât practicantii sportului, antrenorii de fitness si aerobic, dar si kineto- terapeutii să experimenteze beneficiile Metodei Pilates la un nivel de profesionalism unic în România, in fitness, recuperare, relaxare si întretinere. Învată Pilates în Capitala Culturala a României!

 



 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home