Karate

CAMPIONATUL NATIONAL DE DARTS ! PDF Imprimare Email
Joi, 16 Iunie 2011 13:27
Index articol
CAMPIONATUL NATIONAL DE DARTS !
Pagina 2
Toate paginile

      CAMPIONATUL    NATIONAL   DE   DARTS  !

 

     6, 17, 18 si 19 iunie sunt zile extrem de importante pentru impatimitii acestui sport care devine din ce in ce mai puternic la nivel mondial!
    Clubul Oxygen din Mall Sun Plaza, Bucuresti, are onoarea de a gazdui o competitie nationala in cadrul careia vor fi desemnati Campionul National 2011 si prima Campioana Nationala la Darts a Romaniei!

                               
    Toti cei 64 de concurenti ce se vor alinia la startul competitiei finale vor lupta pentru a obtine acest titlu mult ravnit. Dupa cum se stie, foarte importante sunt si locurile II IV, acestea dand jucatorilor dreptul de a face parte din Echipa Nationala de Darts a Romaniei ce va fi prezenta in septembrie 2011 la Cupa Mondiala din Irlanda.
Duminica, pe data de 19 iunie incepand cu orele 19:00 va avea loc finala mult asteptata! Sub egida Federatiei de Darts din Romania vor fi inmanate premii in valoare de 13 000 lei! Pe langa premiul in bani, locul 1 va merge mai departe in Irlanda la Cupa Mondiala beneficiind de asemenea de transport si cazare. Dar nu numai participantii vor fi rasplatiti ci toti cei prezenti se vor putea inscrie la o tombola cu premii surpriza!


 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Prima pagina