Karate

Week-end dedicat activitatilor sportive la Decathlon! PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011 14:22
Index articol
Week-end dedicat activitatilor sportive la Decathlon!
Pagina 2
Toate paginile

    Decathlon doreste sa faca sportul accesibil tuturor, de la debutanti la profesonisti si de aceea organizeaza weekend-uri sportive pentru practicare si initiere. La toate aceste activitati accesul este gratuit.

       In zilele de 12 si 13 martie, intre orele 11:00-18:00 iubitorii sporturilor sunt asteptati in magazinele Decathlon din B-dul Iuliu Maniu, nr. 546-560 si din B-dul. Metalurgiei , nr. 12-18. Aici vor avea ocazia sa participe gratuit la activitati sportive precum: concurs de biciclete printre jaloane, baschet, darts, jonglerii cu mingea, concurs rollnet, instalare cort 2 secunde, stepper si y-golf.
De la crearea sa in 1976, Decathlon a avut mereu un scop foarte clar: "Sa faca accesibila tuturor placerea practicarii sportului".

                          

    La nivel mondial Decathlon reuneste peste 50.000 de colaboratori, reprezentand 60 de nationalitati. Decathlon comercializeaza peste 35.000 de produse, iar in centrele sale de inovatie isi desfasoara activitatea 600 de ingineri, aflati in permanenta cautare de solutii si inovatii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

 


 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Prima pagina