Karate

Campionatul National Scolar de Karate PDF Imprimare Email
Joi, 25 Noiembrie 2010 16:52
Index articol
Campionatul National Scolar de Karate
Pagina 2
Toate paginile

Campionatul Naţional Şcolar la Karate-Do pe M.E.C.T.S.

pentru copii, juniori şi tineret

a -VI- ediţie  

şi -Cupa de Karate Resiţa  a –XIV- ediţie naţională

21 noiembrie 2010- Reşiţa

În organizarea Ministerului Educaţiei, Cercetării,Tineretului şi Sportului prin Palatul Copiilor şi Elevilor Reşiţa şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Caraş-Severin, în Sala Sporturilor din localitate s-a desfăşurat a –VI-ediţie a Campionatului Naţional de Karate Şcolar la Karate-Do ale M.E.C.T. S. pentru Palatele şi Cluburile Copiilor şi Elevilor din ţară, competiţie rezervată  secţiunilor de Kumite, Kata individual  şi echipe pentru fete şi băieţi.

Pentru profesori a fost o bună ocazie de a verifica sportivii şi forma lor actuală, înainte de turneul internaţional care va avea loc peste doua săptămâni la la Miskolc în Ungaria.


Sau prezentat la start aproximativ 500  de  sportivi de la 25 de cluburi naţionale, din Bucureşti, Ploieşti, Târgovişte, Bistriţa Năsăud, Sighetul Marmaţiei, Carei, Salonta, Oradea, Arad, Timişoara, Resita, Oraviţa, Deva, Lupeni, Petroşani, si Roşiorii de Vede, sportivii orădeni au avut o evoluţie bună, concurând la multiple secţiuni ale probelor de ( exerciţiu ) kata  şi ( luptă ) kumite .

 

***  articol  preluat  de  la Dnul  Vaida Ion



 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Campionatul National Scolar de Karate