Karate

Intesa Sanpaolo Bank ofera copiilor sansa de a merge pe San Siro, la Milano PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 29 Mai 2010 13:58

Intesa Sanpaolo Bank ofera copiilor sansa de a merge pe San Siro, la Milano


Milan Junior Camp (MJC) este un proiect oficial al celebrului club de fotbal AC Milan organizat in Romania in parteneriat cu Intesa Sanpaolo Bank. Anul acesta Milan Junior Camp va avea loc in perioada 14 - 18 iunie (prima saptamana de vacanta), in Bucuresti, pe stadionul FC Sportul Studentesc. Conceput ca o tabara sportiva de vara, Milan Junior Camp este un program de pregatire sportiva pentru tinerii fotbalisti (baieti) cu varste intre 7 si 14 ani.

Participantii la Milan Junior Camp vor avea posibilitatea sa descopere secretele jocului de fotbal profesionist direct de la antrenorii Centrelor de pregatire juniori ale clubului AC Milan. Milan Junior Camp este un eveniment de promovare si incurajare a practicarii sportului, un eveniment destinat intregii familii si inseamna petrecerea unei saptamani de vis in compania fotbalului, intr-un mediu sanatos, alaturi de noi prieteni, totul sub tricoul celei mai titrate echipe de fotbal din lume.


Milan Junior Camp este un proiect oficial marca AC Milan care a debutat in 1997 in parteneriat cu Grupul Intesa Sanpaolo, sponsor principal al acestui program in intreaga lume. In 2009, la Milan Junior Camp au participat la nivel global circa 15.000 de copii, in peste 160 de locatii diferite din 37 de tari, printre care, in premiera, cu suportul Intesa Sanpaolo Bank, si Romania. Peste 300 de antrenori sunt implicati acum in cadrul Milan Junior Camp din Brazilia, Australia, Japonia si pana in tarile nordice. Alaturi de Intesa Sanpaolo partenerii internationali ai proiectului sunt Adidas si Dolce & Gabana Junior.


In Romania,inscrierea la MJC se poate face prin intermediul sponsorului si partenerului principal al acestui proiect Intesa Sanpaolo Bank. Inscrierea se va face numai cu acordul scris al parintelui sau tutorelui in baza regulamentului programului MJC, editia 2010, disponibil aici.

Inscrierea va fi insotita de deschiderea unui Plan de acumulare cu dobanda variabila de 7,75%/an la lei (suma minima lunara 40 RON, echivalentul alocatiei lui).

Desemnarea listei de castigatori la MJC se va face prin tragere la sorti si va fi afisata pe www.intesasanpaolobank.ro/mjc. Castigatorii vor fi anuntati apoi telefonic pentru validarea inscrierii si pentru a li se comunica ora exacta la care sunt invitati sa vina la intrarea principala de la stadionul FC Sportul Studentesc, din strada Larisa, nr. 2, sector 6 (Regie) pentru a-si ridica echipamentul ( Kitul original AC Milan).


Toti copii castigatori la Milan Junior Camp vor primi gratuit cate un kit original AC Milan ce cuprinde: 2 tricouri, 2 sorturi, 2 perechi de sosete, 1 rucsac, o legitimatie de acces oficiala si o diploma de absolvire a programului Milan Junior Camp. Doi dintre cei mai talentati copii vor merge la Milan Junior Camp Day, unde vor juca finala de la Milano a acestui turneu international, se vor antrena la Vismara sau Milanelo, bazele oficiale de antrenament AC Milan . De asemenea, vor avea ocazia sa-i urmareasca „pe viu” pe Pato, Ronaldhino, Inzaghi sau Seedorf in cadrul unui meci oficial AC Milan pe celebrul stadion San Siro.

Cei 2 finalisti vor fi desemnati in urma selectiei directe realizate de catre antrenorii AC Milan.


Deschiderea oficiala si ceremonia de inchidere a programului Milan Junior Camp vor avea loc pe terenul central din complexul sportiv FC Sportul Studentesc. Antrenamentele se vor derula pe terenurile auxiliare (de pregatire) ale clubului. Parintii vor putea avea acces la antrenamente in condiile stabilite de Organizatori si de complexul sportiv FC Sportul Studentesc.


16:00

- exercitii de incalzire dedicate controlului si primirii mingii
- pregatire tehnica: exercitii individuale si in echipa

17:30
- scurta pauza de hidratare cu DEVIN - Apa pura de izvor si SANTAL
- exersarea driblingurilor si a suturilor la poarta
- meciuri

19:00
- incheierea antrenamentului
 
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Prima pagina