Karate

Toyota România și COSR: o nouă etapă în parteneriatul ptr. Jocurile Olimpice PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 15:01

      Toyota România pune la dispoziția Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) o tranșă de 10 automobile dedicate susținerii mobilității sportivilor români aflați în program de pregătire pentru Jocurilor Olimpice, continuând colaborarea începută la finalul anului 2017. COSR a achiziționat deja patru automobile, unele cu sistem hibrid de propulsie, Toyota România contribuind acum la extinderea acestei flote auto a comitetului cu zece 10 unități Proace Verso (mașini transport persoane 7+1 locuri). Prin această acțiune, Toyota România își înnoiește, astfel, promisiunea de a asigura cele mai bune soluții de mobilitate pentru Jocurile Olimpice.

                            Fotografia postată de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.
     

  Mașinile vor fi puse de către COSR la dispoziția unui număr de 10 federații nominalizate și care pregătesc sportivi în vederea unei participări de succes la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020. Federațiile implicate în acest proiect sunt Federația Română de Canotaj, Federația Română de Scrimă, Federația Română de Tir Sportiv, Federația Română de Tenis de Masă, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Federația Română de Lupte, Federația Română de Haltere, Federația Română de Kaiac-Canoe, Federația Română de Judo și Federația Română de Gimnastică, federații reprezentate de medaliați olimpici remarcabili ai acestor sporturi, care au scris istoria sportului românesc de-a lungul timpului și care reprezintă exemple de urmat pentru generațiile următoare de sportivi.

 

 

 

 

Mobilitatea și adaptabilitatea sunt dezideratele de îmbunătățire continuă pe care le vizăm prin acest parteneriat, în concordanță cu obiectivul nostru pe termen lung, de a contura următoarea generație de soluții de mobilitate. Ne dorim să fim alături de sportivii participanți la Jocurile Olimpice și, la rândul nostru, ne lăsăm inspirați în activitatea noastră de dăruirea și perseverența acestora. Vrem să folosim resursele pe care le avem pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă și durabilă a mediului sportiv românesc, iar continuarea parteneriatului cu COSR stă să dovedească angajamentul solid pe care îl avem pentru atingerea acestor obiective”, a declarat Edit Corcoman-Târcolea, General Manager Toyota România.

Contractul de sponsorizare încheiat de Toyota România cu COSR, cu valabilitate până la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020, ilustrează angajamentul companiei auto de a susține performanțele sportivilor români, precum și de a asigura soluții pentru mobilitate mai sigure și mai eficiente și de a participa la construirea unui viitor sustenabil, în spiritul viziunii globale a mărcii.

Legătura dintre Toyota și Mișcarea Olimpică s-a consolidat încă de anul trecut, când cunoscuta companie producătoare de automobile a devenit partener TOP al Comitetului Internațional Olimpic, iar Toyota România, al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Toyota, lider în domeniul auto, se află într-o continuă competiție cu cele mai noi tehnologii în domeniu, oferind lumii soluții din ce în ce mai inovatoare și durabile pentru a fi întotdeauna numărul UNU în sfera sa de activitate. O competiție similară cu cea din sportul de mare performanță, unde sportivii se luptă, cu fair-play, pentru a deveni cei mai buni dintre cei buni. Faptul că Toyota România pune la dispoziția Comitetului Olimpic și Sportiv Român mașini pentru nu mai puțin de zece dintre federațiile naționale de TOP ale sportului românesc reprezintă dovada încrederii pe care un partener atât de valoros o acordă Mișcării Olimpice din România. Cu siguranță, această importantă susținere îi va impulsiona la maximum pe sportivii români care se pregătesc pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo și îi va impulsiona să se autodepășească”, a declarat Mihai Covaliu, președinte COSR.

Colaborarea la nivel local vine în continuarea parteneriatului global, semnat de Toyota Motor Corporation cu Comitetul Internațional Olimpic prin care Toyota devine partener oficial exclusiv la categoria mobilitate. Acest parteneriat global include atât vehicule cât și servicii și soluții de mobilitate și este planificat până în anul 2024.

Angajamentul Grupului Toyota de a furniza soluții sustenabile pentru mobilitate a luat formă în 2017, când compania a decis să susțină Comitetul Internațional Olimpic, comitetele de organizare a Jocurilor Olimpice și Comitetele Olimpice Naționale din întreaga lume. Parteneriatele sprijină obiectivele Agendei Olimpice 2020 și directivele strategice pentru viitor ale Mișcării Olimpice, în același timp potențându-le prin valorile comune împărtășite de Grupul Toyota și comitetele sportive.

Despre Toyota România

Toyota România a fost înființată în anul 2000, ca parte integrantă a companiei multinaționale Inchcape, unul dintre cei mai mari și mai puternici distribuitori de automobile din întreaga lume. Compania detine importul si distributia automobilelor marcilor Toyota si Lexus in România. Toate cele 22 de locații sunt realizate conform standardelor europene Toyota de tip 3S (showroom, service și piese de schimb în același loc).

Toyota România este lider al pieței de automobile eco (hibride, hibride plug-in şi electrice) din România, având o cotă de piață în segment de 73%.

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Toyota România și COSR: o nouă etapă în parteneriatul ptr. Jocurile Olimpice